Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Як знизити ризик зараження COVID – 19? Поради фахівців Центру громадського здоров'я України

Дата: 26.02.2021 12:46
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

В умовах карантинних обмежень необхідно пам’ятати про правила гігієни та фізичного дистанціювання.

Щоб знизити ризик зараження COVID-19 або подальшого поширення інфекції потрібно:

  • носити захисну маску та слідкувати, щоб вона закривала і рот, і ніс;
  • якомога частіше мити руки водою із милом протягом 20–40 секунд або обробляти їх антисептиком із вмістом спирту не менше 60%;
  • уникати скупчень людей, а в людних місцях дотримуватися відстані не менше метра від інших;
  • за можливості, не торкатися руками очей, носа і рота;
  • дотримуватися правил респіраторної гігієни: кашляйте і чхайте в одноразову серветку, яку потім одразу треба викинути або, якщо її немає — у згин ліктя;
  • залишатися вдома і в разі появи респіраторних симптомів і звернутися до сімейного лікаря.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних