Вітаємо з Днем пасічника!
Пасічників з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Мед на столі – радість у господі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до нашого столу неповторний дар землі та сонця. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.
Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім бджолярам за терпіння та труд.
Хай Божа іскра вашого таланту спалахне в серцях дітей та онуків, які продовжать славний родовід пасічників на нашій квітучій і благословенній батьківській землі!